Companie

Cine Suntem?

despre_noi_bk

Suntem o companie de servicii in domeniul aprovizionarii cu apa la dozator pentru firme si consumatori casnici de asemenea furnizam si produse aditionale pentru protocolul companiilor.

 

SC SELROM TRADING COMPANY SRL comercializeaza:  apa imbuteliata in bidoane returnabile de policarbonat cu urmatoarele capacitati : 11L si 19 L, bidoane PET nereturnabile 10 L si 5 L, cafea TCHIBO ambalata la diverse gramaje, cafea capsule LAVAZZA, ceai CELMAR, dozatoare apa, EXPRESOARE de cafea pentru birou.
  • Putem oferi in acelasi timp: apa de izvor si apa minerala la 19 litri, astfel: apa de izvor BEVIAQUA, produsa si imbuteliata de catre LAVMI PERLA la Darmanesti-Arges
  • apa minerala decarbogazificata CRISTALINA, produsa si imbuteliata de catre PERLA HARGHITEI la Sancraieni – Miercurea Ciuc.

Ambele ape sunt produse si imbuteliate conform standardelor de calitate ISO 9001 si HACCP.

DE CE SA ALEGI BEVIAQUA?

1.

Activam pe piata de profil din anul 2006 , in prezent avem in portofoliu peste 2000 de clienti, atat companii cat si persoane fizice.

Dintre cei mai reprezentativi sunt urmatorii:Ministerul Finantelor Publice, Senatul Romaniei, Japan Tobacco Romania, Tiriac Leasing, Biomedica International, Spitalul Sf. Luca, Metropolitan Construct, Ager Leasing, Universitatea Dimitrie Cantemir, Univ. Nationala de Arte, Univ.Gheorghe Cristea, Clinicile Romgermed etc.

3.
Strategia de dezvoltare pe termen mediu are la baza urmatorul principiu de actiune:

PROSPECTARE, DEZVOLTARE, MENTINERE-FIDELIZARE” prin perfecta adaptabilitate a pachetului de servicii la conditiile si evolutia pietei.

Misiunea noastra este sa oferim cele mai bune produse si servicii prin imbunatatirea continua a calitatii muncii, pentru a satisface exigentele clientilor nostri, atingandu-ne astfel tinta: Sa fim preferati, pentru ca suntem INTODEAUNA parteneri de INCREDERE si facem doar AFACERI oneste.

2.

Compania noastra este organizata in trei deparatamente operationale, astfel:

  1. VANZARI, prin care acordam suport si consultanta , potentialilor clienti si clientilor din portofoliu: vanzari@selrom.ro
  2. DISTRIBUTIE / SERVICE, livrarea produselor se face cu personal calificat, transportul fiind gratuit: office@selrom.ro
  3. RELATII CLIENTI, preluare comenzi si sesizari, asistenta comerciala si tehnica: comenzi@selrom.ro.
4.

Putem livra la nivel national prin reteaua proprie de distribuitori si colaboratori/parteneri, firma noastra asigura catre acestia: materiale de promovare, instruirea personalului, livrarea produselor  etc.

Cei ce-si doresc sa faca parte din echipa noastra de DISTRIBUITORI, ne pot contacta la tel. 0724.034.051 sau pe adresa de e-mail: vanzari@selrom.ro, nu uitati sa accesati site-ul : www.beviaqua.ro
Pentru o comunicare directa si pentru imbunatatirea calitatii serviciilor va asteapta cu sugestii Directorul General la urmatoarea adresa de e-mail: office@selrom.ro

[/row